Mim #1: Book Challenge Tag

By | 11:57 6 comments



İki Kızın Kitaplığı tarafından ilk mimimi yemiş bulunmaktayım. 
M-İ-M-L-E-N-D-İ-M! OMG! 


Kendisine çok teşekkür ediyor, söz konusu mimin konusuna geçiyorum: Etkinlik toplam altı sorudan oluşuyor ve sorular "en"lerimiz ve "ilk"lerimizle ilgili:



1) İlk Hayranlığım: Sanırım ilk hayranlığım Dostoyevski'nin Suç ve Cezası. Okurken kapılıp gitmiş ve sürekli ne olacak diye merak etmiştim. Rus Edebiyatı'nın kasveti malumunuz, ancak büyük ustanın anlatımı öyle müthiş ki ben hiç sıkılmamıştım. Bir kere daha okumam farz oldu bana. 
2) Favori Serim: Seri konusuna gelince hep bunu örnek veririm ama öyle; Harry Potter Efsanesi :)
3) Favori Kitabım: All Time Fav dersem eğer Suç ve Ceza öne çıkar ama genel olarak tek bir favorim değil de birçok favorim var ve genellikle klasikler :)
4) Favori Erkek Karakterim: Austen'siz listem olamaz tabii ki, birçoklarının aksıne Darcy değil de Capt. Frederick Wenthworth diyorum. O çok naif, o çok tatlı ve o gerçek bir aşık.
5) Favori Bayan Karakterim: Burada Lizzy Bennet diyorum ve pek tabii ki Margarat Hale. İkisi de çok güçlü kadın karakterler.
6) Favori Okuma Saatim: Günün herhangi bir saatinin herhangi bir dakikası. Sadece isteyeyim yeter, hemen okumaya dalabilirim :)


Bundan sonra yapmam gereken tek şey 20 kişiyi etiketlemek. Yanlış duymadınız tam 20 kişi, mümkünü yok o kadar bulamam. Yine de elimden geleni yaptım :D



  1. Vampirella
  2. Kitapİklimi
  3. SaklamaKabı
  4. KitapAşkım
  5. RenkliKitap
  6. KristalKitap
  7. Kitaplarım&Ben
  8. NaylonSözler
  9. HundredBooksAYear
  10. MinikBirDüş


6 yorum: Leave Your Comments

  1. Teşekkürler canım, yapacağım (:

    YanıtlaSil
  2. Nasıl Yapmam gerekiyor canım anlamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soruları cevaplayıp başka blog kullanıcılarını mimleyeceksin abla, bloglarin ismini yazman yeterli :)

      Sil
  3. Em Chainey sana özellikle teşekkür etmek istiyorum, amatör bir blogcu olarak ilk defa bu şekilde bir etkinlikte etiketlenmiş oldum. Biraz geç cevap vermiş oldum ama bu challenge'a cevabımı Hundred Books A Year - Book Challenge Tag sayfasından ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, cok güzel bir post olmuş. Yapalım ara ara böyle etkinlikler.

      Sil